Vrije Dans

Bij vrije dans wordt er gebruik gemaakt van muziek die aansluit bij de leeftijd van het kind. Fantasie en eigen improvisatie staan hierbij voorop. De basisvaardigheden van het dansen worden op een speelse manier bijgebracht en er wordt aan de juiste lichaamshouding gewerkt. Ook wordt er gewerkt met ritmes en dansspelletjes. Samenwerking, creativiteit en vooral heel veel plezier zijn de belangrijkste onderdelen bij vrije dans. Het woord VRIJ heeft voor mij de betekenis dat je je laat meeslepen in de ritme van de muziek en je gaat voelen wat je lichaam je wil vertellen. Dat kan op allerlei manieren tot uitdrukking komen, zoals in stilte luisteren of juist helemaal losgaan in de beweging.

Deze workshop is ook uitermate geschikt voor volwassenen of samen met je kind(eren). Vrije Dans biedt ouders en kinderen ruimte en inspiratie voor plezier en aandacht voor elkaar.

Hou je van dansen? En je kind(eren) ook? Op zoek naar een plek om te dansen met je kind(eren)? Wees welkom! Dans je vrij! Niets hoef alles mag!
Vrije Dans